Γ' ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ
"ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ"
9-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 εγιναν τα εγκαίνια του Γ’ Φεστιβάλ Πολιτισμού Τεχνών – Ολυμπισμού «Κωστής Παλαμάς» που κρατάει εως 30/3... Το Φεστιβάλ τιμάει τα 80 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου μας ποιητή και τα 35 χρόνια Πολιτιστικής – Καλλιτεχνικής και Κοινωνικής Προσφοράς του Συλλόγου Καλλών Τεχνών…… Ο Κωστής Παλαμάς χαρακτηρίστηκε ως εθνικός ποιητής, ήταν ο θεμελιωτής της ποίησης μετά το 1821 στα χρόνια που η Ελλάδα προσπαθούσε να δηλώσει την εθνική, πολιτιστική της ταυτότητα ως νεοσύστατο κράτος και που με το έργο του σηματοδότησε την Ποίηση στην πορεία των 200 χρόνων του ελληνικού κράτους.

Loading...

Ετήσιο Φεστιβαλ 9-31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023. Υπο την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων

Loading...Click στη φωτογραφία για τον χαιρετισμό

Τιμάται το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (CHC) στο πρόσωπο του αντιπροέδρου International Relations Κώστα Πάππα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Κωστής Παλαμάς" για την προσφορά του CHC σχετικά με τον Ολυμπιακό Ύμνο. Δεξιά ο πρόεδρος Dr. Μαλλιάς. Το Τιμητικό βιβλίο του Συλλόγου απονέμει ο κ. Ανδρέας Καράβολας-στο μέσο, ο μακροβιότερος δήμαρχος Πατρέων. Διατέλεσε δήμαρχος Πατρέων για συνολικά 16 χρόνια, τις περιόδους 1986—1998 και 2002—2006, κερδίζοντας 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Ανήκε στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καράβολας γοητευμένος απο την προσφορά και το έργο του CHC δέχτηκε με ευχαρίστηση να συμμετέχει στο Κογκρέσο είτε σαν μέλος του Συμβουλευτικού ή ...ακόμα και στο Εθνικό Συμβούλιο. Ο κ. Πάππας μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του CHC Dr. Halatsis.

Loading...

Η Τιμή γίνεται στο Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και στο πρόσωπό μου και ευχαριστώ από καρδιάς το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Κωστής Παλαμάς" και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και συναθλητή μου Δρ. Μαλλιά, αλλά και την Γραμματέα ακούραστη στον αγώνα κα. Γεωργία Γιάχου. Ευχαριστώ την έγκριτη καθημερινή εφημερίδα της Πάτρας "Πελοπόννησος" και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο για τα καλά του λόγια! Ευχαριστώ τον μακροβιότερο Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Καράβολα και τον καλωσορίζω στο Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο. Επίσης την βουλευτή Ν.Δ κα. Αλεξοπούλου για την παρουσία της και την στηρίζω προσωπικά στον εκλογικό της αγώνα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και κάνω προσωπική παράκληση στους Πατρινούς να την επαναφέρουν στην Βουλή των Ελλήνων.

Loading...

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στα "Τέμπη"

Loading...

Από αριστερα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Κωστής Παλαμάς" και οργανωτής Dr. Μαλλιάς, η βουλευτής της Ν.Δ κα. Αλεξοπούλου, η Αντιπρόεδρος Communications & Media του CHC κα. Ηλιοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Intermational Relations του CHC Dr. Pappas και η Γραμματέας του Πολιτιστικού συλλόγου κα. Γιάχου.

Loading...

Oμήγυρης με εικαστικούς καλλιτέχνες και προσκεκλημένους. Από αριστερά 2ος κ. Βούρτσης ο σχεδιαστής και οργανωτής του Πατρινού Καρναβαλιού, 3ος κ. Καράβολας, η παρουσιάστρια κα. Αναλυτή, Κ. Μαλλιάς, κα. Γιάχου, στο μέσον κ. Πάππας και 4η από δεξιά η κα. Ηλιοπούλου και δεξιά της η αξιόλογη ζωγράφος κα. Λενακάκη Βούλα της οποίας μεταξί των άλλων θα εκθέσουμε έργα της προσεχώς.

Loading...

κα. Αναλυτή η παρουσιάστρια του Φέστιβαλ, .κ. Καράβολας, κ. Πάππας,

Loading...

κ. Μαλλιας, κ. Καράβολας, κα. Ηλιοπούλου.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ