Senator Tony Loffreda’s speech at the 2nd-reading stage of Bill S-259
(Hellenic Heritage Month Act),
delivered in the Senate of Canada on June 1st
reference to the Canadian Hellenic Congress (CHC)
and its endorsement of the Bill is on the 4th page
– labelled as 3879 – of the document.

Ο Γερουσιαστής Tony Loffreda στην μακροσκελή αγόρευση του στην Γερουσία αναγνώρισε την προσφορά του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ (CHC) ως εκείνο τον φορέα υπεράσπισης των Εθνικών συμφερόντων των Ελληνικής καταγωγής Καναδών.
Ειδικά αναφέρθηκε στον πρόεδρο του CHC Dr. Halatsis, τον οποίο ευχαρίστησε "οτι με υπερηφάνεια υποστήριξε την πρωτοβουλία του Γερουσιαστή"
Φυσικά ανάφερε τον ακούραστο Γερουσιαστή Λεωνίδα Χουσάκο, αρρωγό σε όλες τις προσπάθειες του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ !
Senator Andrew Cardozo also made an excellent speech on the same Bill in the Senate. He is a human rights expert and highly respected across Canada.
Πριν παραθέσουμε το πλήρες κείμενο της 2ης-ανάγνωσης-παρουσίασης του Νομοσχεδίου προς ψήφηση S-259, παραθέτουμαι την σελίδα 3879 με ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΚΙΑΣΗ στο σημείο που ο Γερουσιαστής συγχαιρει το CHC για τους αγώνες του και την στήριξη στο Νομοσχέδιο!

Κείμενο της σελίδας 3879 in ENGLISH.

loading...

loading...

Senators Housakos and Loffreda. Ο Γερουσιαστής Χουσάκος υπήρξε κατά το παρελθόν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου

loading...

Στο Συνέδριο του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου από αριστερά Hon. Leo Housakos - Πρόεδρος (Speaker) της Γερουσίας του Καναδά επι Κυβερνήσεως Steven Harper και νυν Γερουσιαστής, Hon. Eleni Bakopanos - πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής του Καναδά , MPP (Μέλος του Κοινοβουλίου της Επαρχιακής Κυβέρνησης του Οντάριο) Ari Babikian, που είναι και ο εισηγητής του Νομοσχεδίου για την Αναγνώριση των Γενοκτονιών από την κυβέρνηση του Οντάριο, Pelagia Adamidou Αντιπρόεδρος-Γραμματέας του CHC, Theodore Halatsis Πρόεδρος του CHC και Costas Pappas Αντιπρόεδρος International Relations του CHC. Ποζάρουν μπροστά από τα banners του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά

Το πλήρες κείμενο της αγόρευσης για το Νομοσχέδιο S-259 - iHellenic Heritage Month Act- in ENGLISH.

loading...