Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ "ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ"
ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΙΜΗ ΤΡΑΙΦΟΡΟ.

no found

Με ιδιαίτερη επιθυμία και αγάπη το Κέντρο Πολιτισμού-Ολυμπισμού και ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στήριξης των συν διοργανωτών Συλλόγων και φορέων για να τιμήσουμε την Εθνική μας τραγουδίστρια Σοφία Βέμπο και τον ποιητή Τραιφόρο. Η εκδήλωση δημιούργησε μια συγκινητική ατμόσφαιρα ακούγοντας τα δοξασμένα τραγούδια της Βέμπο με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Κάτσενου και την καταπληκτική παρουσία της τραγουδίστριας Μιρέλα Κλαμπάνη.
Εντυπωσίασε η απόδοση κειμένων από τον Βασίλη Τραιφόρο και την Πηνελόπη Χαλκιά καθώς επίσης και το μονόπρακτο της Μάρθας Βασκαντήρας με τίτλο «Το παιδί και η Ειρήνη» Η παιδική χορωδία της γνωστής μας καθηγήτριας του Ωδείου Μότσαρτ, Αμαλία Αντωνοπούλου γέμισε τις καρδιές με ιδιαίτερη ευφροσύνη.
Η παρουσία με χαιρετισμό της αγαπητής μας Έφης Αναλυτή (ξαδέλφη της Κάκιας Αναλυτή) Προέδρου του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών και του συντονιστή της εκδήλωσης Αχιλλέα Παπαδιονυσίου δημιούργησε μια ιδιαίτερη καλαίσθητη και μοναδική βραδιά. Συγχαρητήρια και Εύγε σε όλους τους συμμετέχοντες στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης

Loading... Loading...

Το ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ (CHC) έχει σαν βασικό στόχο του να στελεχώνεται από αξιόλογους Έλληνες της Διασποράς και ΟΧΙ μόνο. Με την πολιτική αυτή που έχει υιοθετήσει ξεπέρασε τα σύνορα του Καναδά και συνάπτει αδελφοποιήσεις και συνεργασίες με Εθνικούς και Αξιόμαχους οργανισμούς στην Διασπορά.
Πρώτη συνεργασία με το ΙΗΑ, ένα οργανισμό που αγωνίζεται για τα Εθνικά θέματα και συγκροτείται απο αξιόλογα στελέχη της Διανόησης και της Διπλωματίας. Ακολουθεί το "Ιδρυμα Νεγρεπόντη - Δελιβάνη, το Hellenic American National Council (HANC) και πρόσφατα ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ" με πρόεδρο τον αξιόλογο Καθηγητή Θόδωρο Μαλλιά.
Το CHC συνεργάζεται στενά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο στο να επιτύχουν την αναγνώριση του Ολυμπιακού Ύμνου απο την UNESCO σαν επίτευγμα Παγκόσμιας Κληρονομιάς, με συλλογή επιστολών υποστήριξης απο προσωπικότητες και Οργανισμούς διεθνούς κύρους.
Το CHC συνεργάζεται και με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ).


no found

no found

Η Καλλιτεχνική Ομάδα που συνεργάστηκε στην παρουσίαση της εκδήλωσης. Από αριστερά 4η η κυρία Αναλυτή και πίσω όρθιος ο πρόεδρος Δρ. Μαλλιάς


no found

Άλλο στιγμιότυπο από την Καλλιτεχνική Ομάδα που συνεργάστηκε στην παρουσίαση της εκδήλωσης.


no found

Και μια τελευταία φωτογραφία, αριστερά και δεξιά απο την αφίσσα οι κα. Αναλυτή και ο Δρ. Μαλλιάς που κλείνουν την εκδήλωση!