Ένα βιβλίο, μια Ανθολογία με επιλεγμένα άρθρα, που έγραψε μεταξύ άλλων, ο εξαιρετικός συγγραφέας και στοχαστής Λεωνίδας Κουμάκης στην διάρκεια της περιόδου 2009-2023.

Ο Λεωνίδας από την Κωνσταντινούπολη ορμόμενος, γνωρίζει την ψυχοσύνθεση του Ταγίπ, όσο κανένας άλλος και γράφει σοβαρότητες με χιούμορ και γλαφυρό ύφος, ώστε η ανάγνωση γίνεται με άνεση και η πληροφορία είναι αυθεντική

Tο νέο ηλεκτρονικό βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη με τίτλο «ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΣΤΑΝ» μόλις κυκλοφόρησε. Περιλαμβάνει 30 επιλεγμένα κείμενα της περιόδου 2009 – 2023, παραπομπές σε πολλά άλλα άρθρα και αναλύσεις, επιλογές από όσα είπαν διάφορες προσωπικότητες και ΜΜΕ για τον Ρ. Τ. Ερντογάν καθώς και επιλογές από όσα είπε ο ίδιος ο Ρ. Τ. Ερντογάν για διάφορες προσωπικότητες, οργανισμούς, κράτη και ... επί παντός επιστητού!

no found


Το παρόν βιβλίο είναι ευγενική προσφορά του συγγραφέα Λεωνίδα Κουμάκη, μέλους της αδελφής οργάνωσης INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION (ΙΗΑ) προς τους Έλληνες Αναγνώστες και εξ ίσου φιλοξενείται και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ!
Click below να διαβάσετε τις 217 σελίδες

no found