Ενέργειες του CANADIAN HELLENIC CONGRESS
με σκοπό την καταγγελία της αντεθνικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας και το αποτέλεσμα!

Η επιστολή και Ανακοίνωση Τύπου του CHC, έπονται του αποτελέσματος, που είναι το κάτωθι VIDEO clip


Παρέμβαση Κυριάκου Βελόπουλου σε Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας (9/1/2023)

Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος του Κοινοβουλευτικού κόμματος "Ελληνική Λύση" κατέθεσε αίτηση για την ανακοπή της απόφασης της Εισαγγελίας Φλώρινας για το κέντρο "Μακεδονικής Γλώσσας".
Η ΑΠΟΦΑΣΗ είχε σαφέστατες αρνητικές προεκτάσεις στην Εθνική Ασφάλεια της χώρας. Εξυπηρετούσε σκοτεινά αντεθνικά, αλλότρια, συμφέροντα και ήταν όζουσα...αλλά παρακολουθείστε το video.

Συγχαίρουμε τον Αρχηγό της "Ελληνικής Λύσης", για την προκείμενη ενέργεια, διότι υπήρξε ο μόνος από τους αποδέκτες της επιστολής του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας, αλλά και στα αίτηματα των Μακεδονικών Συλλόγων και άλλων οργανώσεων, αλλά και συμπολιτών μας.
Πίστευουμε ότι όλοι εμείς που συνδράμαμε στην ενέργεια αυτή, έχουμε βάλλει ένα μικρό λιθαράκι στον αγώνα. Ας αναλογιστούν εκείνοι οι εφησυχασμένοι Δημόσιοι υπάλληλοι, που από την ασφαλή τους θέση "κουνάνε" το δάκτυλο στους αγωνιστές που ανάφερα. Τι θα πουν στα παιδιά τους!. Συγχαίρουμε επίσης και τον Εισαγγελέα που παίρνοντας την Αίτηση Ανακοπής, την αξιοποίησε προς όφελος της Πατρίδας!

Η επιστολή για την αναστολή της Απόφασης παρατίθεται. Τα ονόματα των Πολιτικών Αρχηγών/Αποδεκτών εντός της Επιστολής.
Η Αρχική επιστολή και η Ανακοίνωση Τύπου, βρίσκονται επίσης στο τέλος της Home page του Ιανουαρίου, από την 21 Δεκέμβρη 2022 του δημοσιευτηκε.

not found not found

Παρατίθεται επίσης η Ανακοίνωση Τύπου προς τα ΜΜΕ, οργανισμούς και συμπολίτες μας

not found