ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΔΕΛΙΒΑΝΗ
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ»

no found


22 Ιανουαρίου 2024: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΔΕΛΙΒΑΝΗ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ» Σύντομες ΕΙΔΗΣΕΙΣ από το Τηλεοπτικό κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ.


22 Ιανουαρίου 2024: Πλήρης κάλυψη της εκδήλωσης "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ ΔΕΛΙΒΑΝΗ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ»"
17:30' Τιμή στον Hon. Στέλιο Παπαθεμελή από το Ίδρυμα Δεληβάνη
21:58' Ανακοίνωση Τιμής από Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο
40:34' Χαιρετισμός Hon. Στέλιου Παπαθεμελή
The PANEL: Από αριστερά, Γιώργος Χαρβαλιάς, Δημήτρης Νατσιός, Παντελής Σαββίδης, Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, Μανώλης Κοττάκης και όρθιος με την camera ο εκδότης κ. Μπαρμπουνάκης.


no found

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

no found

Σεπτέμβριος 2022: Θεσσαλονίκη σε ένα όμορφο κέντρο, από αριστερά, η πρώην αρχισυντάκτης του Ομογενειακού περοδικού "ΔΙΑΣΠΟΡΑ" έκδοσης του Μακεδονικού Πρακτορείου Κυρία Λιάνα Αλεξανδρή, η Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη, και τα στελέχη του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου (CHC), Γιώτα Αμμανατίδου, Ζωή Ηλιοπούλου και Κώστας Πάππας.


no found

Νοεμβριος 2018: Από τη επίσκεψη του Στέλιου Παπαθεμελή, επίσημου προσκεκλημένου στην 36η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στο Τορόντο, Οντάριο. Στην Αίθουσα της Παμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά, από αριστερά ο Γιάννης Βλαχόπουλος, Σταύρος Δαλακούρας, μπροστά του ο Γιώργος Μάνιος, η Penny Contos, ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τορόντο Hon. Δημήτρης Καρύγιαννης (πρώην Ομοσπονδιακός Βουλευτής & Υφυπουργός Μεταφορών του Καναδά), που του παραδίδει ανναγνώριση από τον Δήμαρχο του Τορόντο John Tory, που υπήρξε ο πρώτος Δήμαρχος που αναγνώρησε τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, ο πρόεδρος του CHC Dr. Theodore Halatsis, ο Νίκος Χριστοφορίδης, και ο Κώστας Πάππας


no found

Νοεμβριος 2018: Πριν πάμε στο Αεροδρόμιο για αναχώρηση του κ. Υπουργού για Ελλάδα, προγευματίζουμε στο σπίτι της Γιώτας Αμμανατίδου μέλους της Επιτροπης Γενοκτονίας του CHC. Αριστερά η Γιώτα, στο Κέντρο ο κ. Παπαθεμελής και δεξιά η Ζωή Ηλιοπούλου Ατιπρόεδρος Communications and MME του CHC. Την φωτογραφία παίρνω εγώ (Costas Pappas), που φυσικά απουσιάζω από αυτήν.