ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ - CANADIAN HELLENIC CONGRESS
ANNUAL GENERAL MEETING SUNDAY, NOVEMBER 28, 2021

ZOOM - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ...

letter

Ενα απο τα ΖΟΟΜ screens της διαδικτυακής 39ης Ετήσιας Γενικής Συνελευσης του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ. Είναι η δεύτερη Γενική Συνέλευση της Εθνικής Αντιπροσωπείας, που γίνεται με ΖΟΟΜ, λόγω Κορονοιού. Η Πρώτη τέτοιου είδους, υπήρξε η 38η, που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 και υπήρξε Καταστατική.

not found

Στην 39η Ετήσια Γενική Συνελευση του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ μια νέα επαρχία του Καναδά, το New Brunswick επανήλθε, σαν μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο, έπειτα από μακροχρόνια απουσία, με τον Δρα. Κωνσταντίνο Πάσσαρη , καθηγητή του Πανεπιστημίου του Fredericton, ένα απο τα ιδρυτικά μέλη του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ.



not found

Επίσης στην 39η Ετήσια Γενική Συνελεύση του ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ένα νέο στέλεχος, Ο Γιώργος Καλάκος, από την επαρχία του Οντάριο, μέλος της HELLENC CANADIAN CONGRESS OF ONTARIO (HCCO), στελέχωσε το Εθνικό Συμβούλιο. Ο Γιωργος ειναι Γεωπολιτικός Αναλυτής και υπήρξε μαθητής του Δρος. Γιάννη Μάζη.

Συνέλληνες και Συνελληνίδες του ΚΑΝΑΔΑ
Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης, ο πρόεδρος , ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, ο Γραμματέας, η Ταμίας, οι Αντιπρόσωποι των Επαρχιών και οι επικεφαλείς των Επιτροπών, έκαναν την αναφορά τους στους τομείς της δικαιοδοσίας τους. Το περιεχόμενο των αναφορών και οι αποφάσεις δεν είναι αντικείμενο προς δημοσίευσιν.
Mε πατριωτικούς χαιρετισμούς
Το Εθνικό Συμβούλιο του!
ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ!