LEADERS 14.12.2020 – Συνέντευξη Καθηγητή Ι. Μάζη στον δημοσιογράφο κ. Παπανικολάου– Οι Έλληνες δεν θα υποκύψουν στον Ερντογάν. Στο 41:20 μέχρι 41:60 λεπτό ο Καθηγητής Μάζης αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ομιλεί περί «Κεντρικής Βαλκανικής Δημοκρατίας». ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Click Link ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ...ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς ΥΠΕΞ Κοτζιά ΤΟ 2017, ΠΟΥ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ.

Click Link ΕΠΑΝΩ να διαβάσετε την επιστολή, με YELLOW markings στα κύρια σημεία!

Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Click Link above να διαβάσετε την Συγχαρητήρια επιστολή του τότε αρχηγού της Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη προς το Canadian Hellenic Congress.
στην οποία ΤΟΝΙΖΕΙ ότι είναι αφιερωμένη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!! Οι Διπλωμάτες του τώρα μας ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ. Εκείνος τι κάνει; την μεθεπόμενη προάγει την ατοπίσασα πρόξενο σε Πρέσβη. Συγχαρητήρια!

Αλλά εμείς συνεχίζουμε να τον ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ για το Εθνικό έργο που κάνει, αλλά...!

Η Πρόταση αυτή έγινε στο ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΟΓΚΡΡΕΣΟ, στο Συνέδριο μας το 2017 στο ΜΟΝΤΡΕΑΛ, την οποία ψηφίσαμε και με την επιστολή την προτείναμε στην τότε Ελληνική πολιτική ηγεσία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2018 την Αποδέχτηκε. Τώρα η Πρέσβειρα στην Οττάβα και η πρόξενος στο Μοντρεαλ, μας κατηγορούν και μας απαξιώνουν για αυτό!

O TEMPORA O MORES!