ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΙΤΟΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
«ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΕΟΚΑ Β’, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΧΟΥΝΤΑ»
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024



no found

Την Παρασκευή 26/4 έγινε η παρουσίαση του τρίτομου έργου του Δρ. Γιάννη Χαραλαμπίδη, στο σπίτι της Κύπρου. Η αίθουσα ήταν γεμάτη και οι ομιλητές εξαιρετικοί. Κέντρο πρώτη σειρά ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


no found

The Panel, from the left Ο Καθηγητής Γιάννος Χαραλαμπίδης-Γεωπολιτικός Αναλυτής-Συγγραφέας, Αδωνης Κύρου-Ιστορικός, Δημοσιογράφος και Εκδότης, Παναγιώτης Ήφαιστος-Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Δημητρίου-Συγγραφέας και Συντονιστης της Εκδήλωσης, Γιώργος Φίλης-Καθηγητής Γεωπολιτικός Αναλυτής, Ιωάννης Μπαλτζώης-Στρατηγός ε.α, Γεωπολιτικός Αναλυτής και Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ


no found

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς χαιρετάει το Panel.


no found

Στο τέλος της εκδήλωσης μερικες αναμνηστικές φωτογραφίες. Από αριστερά Γιάννος Χαραλαμπίδης, Κώστας Πάππας και Ζωή Ηλιοπόύλου- Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο, Γιώργος Φίλης και Στρατηγός ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης. Ο Γιάννος Χαραλαμπίδης θα είναι ο Ομιλητής της Εκδήλωσης ΖΟΟΜ του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου στις 7 Ιουλίου 2024 για την Κύπρο. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν συντόμως.


"Αυτό λέγεται ραγιαδισμός!" Πρώτος ομίλησε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, ο οποίος έκανε μια πατριωτική και αρκούντως αιχμηρή ομιλία. Ακούστε οπωσδήποτε την ομιλία του κ. Σαμαρά, γιατί περνά διάφορα μηνύματα!


Ίδια τακτική των Τούρκων τότε και σήμερα. Ο Στρατηγός Μπαλτζώης προλογίζει το τρίτομο έργο του Γιάννου Χαραλαμπίδη.


Για όλα φταίμε εμείς! Ο Γιάννος Χαραλαμπίδης αναλύει το έργο του στους 3 τόμους.


no found

Από αριστερά Ζωή Ηλιοπούλου, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Πάππας σε αναμνηστική φωτογραφία.


no found

Η Ανάλυση του στρατηγού Μπαλτζώη σε μορφή pdf για περεταίρω σπουδή του θέματος του τρίτομου έργου του Γιάννου Χαραλαμπίδη.